Lara Croft Tomb Raider: Legend logotyp

Lara Croft Tomb Raider: Legend, Tv-spel som släppts 2006 till PS2, Gamecube, PSP, Xbox 360,Xbox , DS, GBA och PS3.

Lara Croft Tomb Raider: Legend är ett 3D TPS Plattformsspel i Tomb Raider-serien som utvecklades av Crystal Dynamics och släpptes 2006 av Eidos Interactive till Playstation 2, Nintendo GameCube, PSP, Xbox, Xbox 360 och Human Soft till DS och Game Boy Advance. Samt till 2011 till Playstation 3 som Tomb Raider HD Triology. Varav PS2, PC och Xbox  versionerna fick högst ranking hos Metacritics med 82/100 poäng.
Spelet är runt den 11:e i serien och föregångaren var ett mobilspel vid namn Tomb Raider: Exelir of Life som släpptes 2004 och efterträdaren var ett mobilspel vid namn Lara Croft’s Poker party som släpptes 2006.

I Lara Croft Tomb Raider: Legend spelar du som Protagonisten i Tomb Raider spelen, Lara Croft, Lara är i Syd Amerika och letar efter en antik relik, men hennes äventyr tar ett språng i en annan riktning när hon möter en gammal bekant som inte vill att Lara hittar den först.

Skulle du gilla detta spelet så skulle du säkert gilla spel i Uncharted-serien, spel i Prince of Persia-serien samt spel i Assassins Creed-serien.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något där så testa gäna textlänkarna ovan för relaterade spel.

0

Din varukorg