KÖPVILLKOR
 
1. Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när Gamesplace.se har bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse/faktura. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, produkt, osv. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand i kommunikation med köpare. Gamesplace.se förbehåller sig rätten att makulera ordrar och i sådant fall informeras detta via Epost/Telefon.
 
2. Moms/Skatter
I priserna ingår moms. Vid köp av nya varor ingår moms med 25%. Vid köp av begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning.
 
3. Frakt
Frakt tillkommer på ordrar upp till 600:-. Där efter fraktfri ekonomifrakt om inte kunden begär något speciellt eller om godset är onormalt skrymmande.
 
4. Leverans
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vid 1:a klass frakt) efter det att vi har mottagit betalning, och köparen mottagit leveransavisering.
Beställning som har en mindre vikt, volym och värde levereras direkt till din postlåda av Posten. Beställning som har en större volym levereras till Postens serviceställe.
Vissa beställningar går via andra ombud om det av säljare bedöms vara bättre.
 
4. Betalning / Fakturering
Vid förskottsbetalning (Banköverförning) eller Swish skall betalning ske senast inom 7 dagar från orderdatum. Ingen faktureringsavgift tillkommer vid val av något av dessa alternativ.
 
5. Garanti
Gamesplace.se säljer alla nya produkter med 1 års garanti. På begagnade produkter lämnas 3 månaders funktionsgaranti.
– Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.
– Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.
– Garantin omfattar inte batterier eller annan förbruknings detalj som har tagit slut.
– Garantin omfattar ej skador om skador uppkommit på artikeln i köparens ägo, då artiklar fotoregistreras vid utleverans.
 
Den Order som skickas till dig genom e-post är också ditt garantibevis. Spara därför Ordern då den krävs vid utnyttjande av garanti- och reklamationsrätt.
Utöver garantivillkoren gäller lagstadgad Reklamationsrätt.
 
6. Ångerrätt / Öppet köp
Enligt Distansförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning.
Du får inte använda varan utan bara undersöka den. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.
Vid åberopande av ångerrätt skall varan returneras i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad och komplett. Tänk på att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl.
 
8. PERSONUPPGIFTER / SÄKERHET
När du lägger din beställning hos Gamesplace.se uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Gamesplace.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part utom i fall där annan lagstiftning är tvingande eller i de fall där vi behöver göra detta för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig, exempelvis vid fakturering och frakt.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.