skyrim logotyp

The Elder scrolls: Skyrim, RPG-spel från 2011 som släppts till Xbox 360, PC och PS3.

The Elder scrolls: Skyrim är ett open-world action rpg-spel i The elder scrolls-serien som utvecklats och släppts 2011 av Bethesda Softworks till Playstation 3, Xbox 360 och PC. Spelet fick mycket goda recensioner och 360 utgåvan fick högst betyg av Metacritics som gav spelet 96/100 poäng!.

I spelet är emperiet Tamriel är på sammanbrottets rand. Kungen av Skyrim har blivit mördad. Allianser skapas för att ställa krav på tronen.
Mitt i denna konflikt väcks en forntida elak ondska. Drakar som sedan länge varit försvunna har återkommit till Tamriel. Skyrims framtid, även själva imperiet, hänger på en skör tråd medan de väntar på att den förutspådde Dragonborn ska komma, en hjälte född med kraften The Voice och den enda som kan stå upp mot drakarna.

Om du gillar detta spelet så gillar du säkert spel i Fallout-serien, spel i Dragon Age-serien och kanske spelet The Witcher III.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något där så testa gärna textlänkarna ovan för relaterade spel.

Follow by Email