the Lord of The Rings The two Towers sagan om ringen sagan om de två tornen logotyp

Sagan om de två tornen: Härskarringen/The Lord of The Rings: The two Towers, RPG Tv-spel som släppts 2022 till PS2, Xbox 1, GBA och GameCube.

Sagan om de två tornen eller The lord of the Rings: The two towers som spelets internationella titeln är, är ett filmbaserat, Fantasy action-rpg spel i sagan om  ringen-serien som utvecklats av Stormfront Studios och släppts 2002 av EA Games till Playstation 2, Xbox, Game Boy Advance och Nintendo Gamecube. Varav GBA versionen inte fått någon ranking av Metacritics, men har fått samma användarbetyg på Gamefaqs som de andra utgåvorna så vi kan nog förutsätta att även den utgåvan borde fått 82/100 poäng.

Spelet följer händelserna i filmen med samma namn, när den episka berättelsen där bland annat slaget om Helm’s Deep utspelar sig.
Du tar kontrollen över Aragorn och gänget som alla har olika förmågor och olika sätt att lösa dina uppdrag igenom världen för att möta orcherna och Mordors styrkor i det episka slaget.

Gillar du detta spelet så gillar du säkert spel i Diablo-serien, spel i God of war-serien och kanske Fallout 3.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något där så testa gärna textlänkarna ovan för relaterade spel.

Follow by Email