God Eater 2: Rage Burst

God Eater 2: Rage Burst är den andra huvudtiteln i den populära God Eater-serien som är utvecklad av Shift och släppt av Bandai Namco. Spelet släpptes ursprungligen i Japan år 2015 och år 2016 i Europa.

Handlingen i God Eater 2: Rage Burst utspelar sig tre år efter händelserna i det första spelet. Efter att ha klarat av de farliga Aragami-monstren, står nu mänskligheten inför en ny kris när en ny, ännu farligare ras av Aragami dyker upp. Det är upp till spelaren att spela som en “God Eater” och bekämpa dessa nya fiender.

Spelet är ett relativt utmanande Action-RPG spel med en svårighetsgradsrating på ca: 65.
Spelaren måste använda taktik och strategi för att överleva. Det finns flera svårighetsnivåer att välja mellan och spelaren kan förvänta sig att möta utmanande fiender på alla nivåer.

God Eater 2: Rage Burst har mottagit positiv kritik från både kritiker och spelare för dess djupa handling, karaktärsutveckling och unika spelstil. Spelet erbjuder också en mängd gimmicks som ger spelaren en möjlighet att anpassa sin karaktär och vapen till sin spelstil. Spelaren kan även använda “Blood Arts”, en ny mekanik som tillåter spelaren att utföra kraftfulla attacker genom att samla på blod.

En annan intressant funktion i God Eater 2: Rage Burst är multiplayer-läget där spelare kan spela online tillsammans för att bekämpa fiender och ta itu med uppdrag tillsammans. Detta ger spelarna en extra nivå av socialt samspel och gör det möjligt för spelare att samarbeta för att besegra de tuffaste fienderna.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något här så testa gärna textlänkarna för relaterade spel.