Shift Inc.

Shift Inc. är ett japanskt spelutvecklarföretag som grundades år 1998. Företaget är känt för att ha utvecklat flera framgångsrika spel, inklusive den populära God Eater-serien.

Företaget började sin verksamhet genom att utveckla spel till Playstation och deras första spel var pussel spelet Devil Dice som släpptes samma år som Shift Inc grundades. Men deras stora genomslag var troligtvis spelen i God Eater-serien. (Även fast de var involverade i Ape Escape-serien).

Sedan dess har Shift Inc. fortsatt att utveckla spel för olika plattformar, men deras vanligaste plattform är Sony Playstation. De har också samarbetat med flera andra spelutvecklare och förläggare, inklusive Capcom, Namco Bandai Games och Square Enix.

En av de mest imponerande prestationerna från Shift Inc. är utvecklingen av God Eater-serien. Denna actionspelserie har blivit en av de mest populära i Japan och har också fått ett stort antal fans runt om i världen. Serien har också vunnit flera priser och nomineringar, inklusive priset för “Bästa PS Vita-spel” vid Tokyo Game Show 2011.

Utöver deras utmärkta spelutveckling har Shift Inc. också bidragit till utvecklingen av teknologin bakom flera populära spelplattformar. De var en av de första utvecklarna att skapa spel för PlayStation Portable, och de var också med och utvecklade teknologin bakom “Near” – en social funktion för PS Vita.

En annan intressant sak om Shift Inc. är deras samarbete med Studio 4°C, en av Japans mest kända animationsstudios. Tillsammans har de skapat flera animerade kortfilmer baserade på God Eater-serien, vilket har gett fansen en djupare inblick i spelets berättelse och karaktärer.

Nedan finner ni alla våra spel från Shift Inc. Skulle du inte hitta något här så testa gärna textlänkarna för relaterade spel.

Follow by Email