god eater logotyp

God Eater – Spelserie

God Eater-serien är en populär seriemed spel i action-rpg genren som ursprungligen utvecklades av Shift och första spelet med samman namn publicerades år 2010 av Bandai Namco till PSP. Spelen är tillgängliga på flera plattformar, inklusive PlayStation 4, Nintendo Switch och PC.

I God Eater-serien spelar spelaren rollen som en “God Eater”, en individ som använder speciella vapen kallade “God Arcs” för att bekämpa monster kända som “Aragami”. God Eaters bekämpar Aragami för att rädda mänskligheten från deras hot och rädda världen från en förödande undergång.

Spelserien består för nuvarande (2023) av fyra huvudtitlar, nämligen God Eater, God Eater 2, God Eater Resurrection och God Eater 3. Alla dessa spel har unika spelstilar och funktioner, men den grundläggande mekaniken är densamma: spelaren använder sin God Arc för att slåss mot Aragami och samla material för att förbättra vapnet.

God Eater-serien har en djup och engagerande berättelse, och följer de karaktärer som ingår i en organisation som heter Fenrir. Dessa karaktärer kämpar mot Aragami, men också mot rivaliserande organisationer och andra utmaningar som de stöter på längs vägen.

En av de mest intressanta funktionerna i God Eater-serien är möjligheten att skräddarsy din God Eater-karaktär och anpassa ditt vapen till ditt eget spelstil. Det finns också en mängd olika typer av Aragami, vilket gör att spelaren alltid kan upptäcka nya fiender och utmaningar.

God Eater-serien är en unik och spännande actionspelserie med en rik och engagerande berättelse, fantastiska vapen och en mängd utmanande fiender. Med varje ny titel har spelen förbättrats och förfinats.

Nedan finner ni alla våra spel i serien, skulle du inte hitta något här så testa gärna med textlänkarna ovan för relaterade spel.