Treyarch logotyp 2018

Treyarch / Treyarch Corporation – Spelutvecklare

Treyarch är en amerikansk videospelsutvecklare som grundades år 1996 och har sitt säte i Santa Monica, Kalifornien. Företaget är en del av Activision, ett av de största tv-spelföretagen i världen.

Treyarch är nog mest kända för sin delaktighet i den framgångsrika spelserien Call of Duty, som de har varit med och utvecklat sedan år 2005. De har också varit med och utvecklat andra spel, som Spider-Man 2 (2004), Max Steel (2000) och ett par spel i Tony Hawk-serien.

Treyarchs första spel var Die by the Sword, ett actionäventyrsspel som släpptes år 1998 till Microsoft Windows. Spelet innehöll banbrytande teknik för sin tid, bland annat en kontroll som tillät spelaren att kontrollera vapnen med musen. Spelet blev en stor framgång och hjälpte till att etablera Treyarch som en ledande utvecklare av tv-spel.

Nedan finner ni alla våra spel från Treyarch, skulle du inte hitta något här så testa gärna textlänkarna ovan eller kolla in spel från Infinity ward, Neversoft och kanske Raven Software för relaterade spel.

 

 

Follow by Email