Machinegames logo 2013

MachineGames

MachineGames är ett datorspelsutvecklingsföretag som grundades år 2009 i Sverige. Företaget består av erfarna spelutvecklare som har arbetat på flera kända spel som Wolfenstein och The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. MachineGames är känt för sina högkvalitativa FPS-spel som har vunnit flera utmärkelser.

Företagets första spel var Wolfenstein: The New Order, som släpptes år 2014. Spelet var ett återskapande av den klassiska förstapersonsskjutaren Wolfenstein med en alternativ historia där nazisterna vinner andra världskriget och spelaren kämpar för att stoppa deras överhöghet. Spelet mottogs väl av kritiker.

Sedan dess har MachineGames fortsatt att arbeta på flera andra spel i Wolfenstein-serien, inklusive Wolfenstein II: The New Colossus och Wolfenstein: Youngblood. Dessa spel fortsätter historien om den amerikanska soldaten William “BJ” Blazkowicz som kämpar mot den tyska ockupationsmakten i en alternativ verklighet. Spelen innehåller actionfyllda gameplay och en engagerande historia som kännetecknar företagets arbete.

Nedan finner ni alla våra spel från Machinegames.