SSX on tour logotyp

SSX: On Tour – Ett snowboardsspel med fart, spänning och udda grafisk stil.

Introduktion

SSX: On Tour är ett snowboardsspel i SSX-serien som utvecklades av EA Canada och publicerades av Electronic Arts till Playstation 2, Playstation Portable, Xbox och GameCube. Spelet släpptes i Nordamerika och Europa år 2005.

Gameplay

I SSX: On Tour spelar spelaren som en snowboardåkare och deltar i en turné runt om i världen där man tävlar mot andra snowboardåkare. Spelet innehåller flera banor som sträcker sig från isiga bergstoppar till stadsgator och byar. Spelaren kan också göra tricks och kombinationer för att få poäng och för att låsa upp nya karaktärer och utrustning.

Grafik

SSX: On Tour är ett spel med 3D-grafik som ger en realistisk upplevelse av att åka snowboard men spelet har också en unik stil som är mer färgglad och surrealistisk än andra snowboardsspel. Grafiken i spelet är av hög kvalitet och gör det lätt att navigera genom banorna och utföra trick.

Jämförelse med andra spel

SSX: On Tour skiljer sig från andra snowboardsspel genom att det har en mer arkadliknande stil och fokus på att göra trick. Jämfört med andra spel som spel i Amped-serien och Shaun White-serien, är SSX: On Tour mer inriktat på snabbhet och action än på realism och simulering.

Sammanfattning

SSX: On Tour är ett spännande snowboardsspel som erbjuder fartfyllda tävlingar och trick. Spelet har en unik grafisk stil och skiljer sig från andra snowboardsspel genom att det är mer arkadliknande. SSX: On Tour är ett bra val för spelare som vill ha en rolig och spännande snowboardupplevelse.

Follow by Email