Far cry 3 logotyp

Far Cry 3, Tv-spel från 2012 som släppt till PS3, Xbox 360, PC, PS4 och Xbox One.

Far Cry 3 är ett open-world FPS-spel i Far Cry-serien som utvecklats och släppts 2012 av Ubisoft till Playstation 3, Xbox 360 och PC samt 2018 under namnet Far Cry 3: Classic Edition till Playstation 4 och Xbox One. Varav 360-versionen fick högst betyg hos metacritics med 91/100 poäng.
Spelet är det 5:e i serien och hade en företrädare vid namn Far Cry 2 som släpptes 2009 samt en efterträdare i huvudserien vid namn Far Cry 4 som släpptes 2014.

I spelet tar du rollen som Jason Brody som med sina vänner befinner sig på en ö där de festar och har det allmänt skoj, men när de stöter på en massa morderna pirater på ön så blir de tillfångatagna,
Jason och han bror flyr men has bror avlider i tumulten och du är nu helt ensam på ön och tar upp kampen not piraterna och rädda resten dina vänner.

Gillar du detta spelet så gillar du säkert spel i Watchdogs serien, Spel i Max Payne-serien och kanske Metal Gear Solid V.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något här så testa gärna textlänkarna ovan för relaterade spel.