Bloodborne logotyp

Bloodborne, Action Tv-spel som släppts 2015 exklusivt till PS4.

Bloodborne är ett fantasy/horror-inspirerat Action-Rpg, hack n slash-spel i Souls-serien som utvecklats av FromSoftware och släppts 2015 av Sony till Playstation 4. Spelet fick mycket goda recensioner och Metacritics gav spelet 92/100 poäng.

Spelet är väldigt likt sina kusiner i soulserien så som dark souls, men mer offensivt action orienterat. Du tar kontrollen över en namnlös protagonist där du ger den enk lass som du tror kommer motsvara din spelidé. Och har du inte spelat souls-spelen tidigare som kommer du nog dö inom 2 minuter efter att du börjar spela.
Spelet utspelar sig i staden Yharnam som blivit förhäxad med en konstig sjukdom som gör dess invånare galna och monsturösa. Du vet inget och får leta ledtrådar till vad som har hänt och vad du skall göra. Och på vägen kommer du dö många, många gånger om.

Om du gillar detta spelet så kommer du säkert gilla spel i Darksiders-serien, spel i Nioh-serien och kanske spelet Dead Cells.

Nedan finner ni alla våra utgåvor av spelet, skulle ni inte finna något där så testa gärna textlänkarna ovan för relaterade spel.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

0

Din varukorg