skylanders logotyp

Skylanders – spelserie

Skylanders-spelserien är en populär franchise av actionspel som utvecklats av Activision. I Skylanders-spelen tar spelarna kontroll över en rad olika karaktärer, kallade Skylanders, som har unika förmågor och krafter.

Skylanders-spelen är kända för sin innovativa “toys-to-life” -funktion, där spelare kan använda fysiska leksaker för att spela spelet. Varje Skylanders-karaktär har en motsvarande figur som kan placeras på en portal, vilket låser upp karaktären i spelet.
Karaktärerna har olika förmågor och RPG-element som sparas i den faktiska figuren och dessa olika förmågor, element m.m. används för att låsa upp nya delar av banor m.m.

Spelet har också ett element av samlande, där spelare kan samla på olika Skylanders-figurer för att öka sin samling och använda fler karaktärer i spelet. Skylanders-spelen har också en färgstark och fantasifull design, vilket gör det till ett populärt val för både barn och vuxna.

Skylanders-spelen har fått positiv kritik från kritiker och har fortsatt att utvecklas och förbättras med nya spel och karaktärer. Med en lojal fanbase och en ständigt växande samling av Skylanders-figurer, fortsätter Skylanders-spelen att vara en populär och rolig franchise för spelare i alla åldrar.

Som kuriosa började serien som en spinn-off på Spyro-serien, som även namnet på det första skylanders-spelet “Skylanders: Spyro’s Adventure” avslöjar.

Nedan finner ni alla våra spel i serien (samt figurer och tillbehör) skulle ni inte hitta något här så testa gärna textlänkarna eller kanske Disney Infinity-serien för relaterade spel.