Ben 10 logo

Ben 10 – Spel

Ben 10 är en actionfylld tv-spelsserie som baserar sig på Cartoon Networks tecknade serie med samma namn och handlar om en ung pojke vid namn Ben Tennyson som har förmågan att förvandlas till olika utomjordingar med hjälp av en magisk enhet kallad Omnitrix. Tillsammans med sin kusin Gwen och deras morfar Max bekämpar han ondskefulla utomjordingar och andra hot mot världen.

I varje spel i serien använder Ben sin förmåga att förvandlas till olika utomjordingar för att övervinna hinder och besegra fiender då varje utomjording har unika krafter och egenskaper som kan hjälpa Ben i hans strid. Under spelets gång kan spelaren samla uppgraderingar för att öka Ben och hans utomjordingars styrka.

Ben 10-serien är en populär franchise som har expanderat till flera olika medier, inklusive animerade tv-serier, filmer, serietidningar och leksaker. Spelen har fått positiv kritik för sin underhållning, gameplay och för att de framgångsrikt återger Ben 10-universumet och dess karaktärer.

Första spelet i serien var det lite okända spelet “Ben 10” som år 2006 släpptes exklusivt till HyperScan.

Nedan finner ni alla våra tv-spel i serien, skulle ni inte finna något här så testa gärna textlänkarna ovan för relaterade spel.