50 Cent: En tv-spelserie om en kontroversiell rappare

Introduktion

50 Cent är en spelserie som är “mycket löst” baserad på rapparen 50 Cents liv och karriär. Spelen är utvecklade av olika utvecklare och publicerade av olika företag.

Release information

Det första spelet i serien, “50 Cent: Bulletproof”, släpptes 2005 för Playstation 2 och Xbox. Det följdes av en uppföljare, “50 Cent: Blood on the Sand”, som släpptes 2009 för Playstation 3 och Xbox 360.

Spelbeskrivning

I “50 Cent: Bulletproof” spelar spelaren som 50 Cent och bekämpar brottslighet i New York City. Spelet innehåller även flera av 50 Cents musikspår. “50 Cent: Blood on the Sand” fortsätter där det första spelet slutade och spelaren reser till Mellanöstern för att jaga efter en stulen artefakt.

Spelet är en kombination av action, skjutande och äventyr. Spelaren kan använda olika vapen och stridstekniker för att besegra fiender och avancera i spelet.

Media

50 Cent är inte bara en spelserie, utan även en musikartist, skådespelare och författare. Han har medverkat i flera filmer och TV-serier, samt släppt flera musikalbum.

Lore och historia

50 Cent-serien bygger inte direkt vidare på en specifik lore eller historia. Spelets berättelse är fristående och skapad för spelet.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.